Hotel Ibis*** Győr - Akciós Ibis Hotel Győr centrumában ***

Győr

Közvetlen szobafoglalás

9021 Győr, Szent István út 10/b.

Szobafoglalás Tel: 00-36-1-2279614

hotel e-mail


Hotel Ibis Győr - Új szálloda Győrben - Hotel Ibis Győr

Hotel Ibis Győr *** új ibis szálloda Győrben akciós áron - Ibis Győr

ELHELYEZKEDÉS
A 3 csillagos ibis Győr szálloda - Győr egyik legújabb, egyetlen nagy nemzetközi lánchoz tartozó szállodája - Győr belvárosában, a Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központ mellett található. Elhelyezkedése és szolgáltatásai ideális helyszínt biztosítanak üzletemberek és turisták számára is.

Hotel Ibis Győr szobák:
A győri ibis szálloda 96 hangszigetelt, légkondícionált, modern szobával rendelkezik. Mozgáskorlátozott vendégeinknek különlegesen kialakított szobákkal szolgálunk. A szálloda egész területén ingyenes WiFi vezetéknélküli internet csatlakozás biztosított. A Hotel ibis Győr mindegyik szobája telefonnal, rádióval, síkképernyős TV-vel és nemzetközi csatornákkal rendelkezik. A szobák zuhanyzósak, hajszárítóval ellátottak, 72 szoba nemdohányzó.

Drink bár az Ibis Győr szállodában:
Rendez-vous bár: ideális hely a találkozásra - enni egy falatot, üzleti megbeszélésre vagy találkozni a barátokkal. Egy dolog hiányzik a modern és barátságos környezetből: Ön!
Üljön be hozzánk a Hotel Ibis Győrbe és olvasson, egyen egy snacket, dolgozzon vagy ha úgy tartja kedve, relaxáljon és élvezze a fiatalos légkört!
Nyitva: hétfőtől vasárnapig, 0-24 óráig

Szeminárium és konferencia:
A szomszédos, belülről közvetlenül átjárható Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központtal együttműködésben a nagyteremben 300, azonban összesen akár 500 fős konferenciák rendezésében is számíthatnak ránk. Az összesen 9 konferencia terem modern technikával rendelkezik, lehetőséget biztosítva a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására.
Légkondicionált termeink az alap technikai felszereltségen túl projektorral, szélessávú internettel, felszólalói- és digitális jegyzőkönyv készítési lehetőséggel, hangosítással, konferenciabeszélgetéseket lehetővé tevő technikával, DVD-vel és LCD monitorral is rendelkeznek.

A gépkocsival érkezőknek felszíni parkolási lehetőséggel és mélygarázzsal állunk rendelkezésre.

A győri ibis hotel megközelíthetősége:
Bécs felől az M1-es autópályáról a 129-es lejáró, Győr-Centrum felé. Az Elvis Park után jobbra, majd tovább egyenesen a városközpont felé, a Nádor aluljáró után rögtön jobbra.

A management kezelésében lévő további Ibis szállodák:

Hotel Ibis Győr új ibis hotel Győrben - ibis Győr

Ibis Budapest City *** hotel az Emkénél a centrumban - Ibis City Budapest

Ibis Budapest Centrum *** ibis hotel a sétáló utcában Budapesten - ibis Centrum szálloda a Ráday utcában

Hotel Ibis Aero Budapest *** 3 csillagos szálloda a budapesti repülőtérhez közel, belső kerttel és zárt parkolóval - ibis Aero Budapest

Hotel Ibis Heroes Square Budapest *** ibis szálloda a Városliget és a Hősök tere közelében a Dózsa György úton - ibis Heroes Square

Ibis Styles Budapest City *** Dunai panorámás akciós szálloda

Ibis Styles Budapest Center ***

Képek, fotók


A fotókra kattintva, nagyobb méretben is megtekintheti a képeket!

Hotel Ibis Győr akciós hotelszobája a centrumban Hotel Ibis Győr akciós csomagokkal Győr belvárosában 3 csillagos Ibis Hotel Győr centrumában akciós áron foglalható Ibis Győr*** olcsó szép hotel Győr belvárosában Hotel Ibis Győr*** szép kávézó az Ibis Hotelben Győrben Hotel Ibis Győr*** szép szabad szoba akciós áron Hotel Ibis Győr internet kávézója Győr centrumában Ibis Győr rendezvényterme akciós áron Győr centrumában

Szobaárak

A szobaárak tartalmazzák a szállást, de nem tartalmazzák a reggelit és az adókat.
Áfa: 18%
Idegenforgalmi adó: 450.- HUF/fő/éj
Büféreggeli: 8,99.- EUR/fő/alkalom
Mélygarázs: 10.- EUR/nap
Háziállat: 10.- EUR/nap
Egy, a szülőkkel egy szobában tartózkodó 12 év alatti gyermek részére a szállás ingyenes.

Az Ibis Győr szállodában ingyenes vezeték nélküli Internet elérhetőséget biztosítunk a szálloda közösségi tereiben és szobáiban egyaránt.


 Hitelkártyával garantált foglalás kötbérmentesen lemondható az érkezés napján legkésőbb 18:00 óráig. Amennyiben a garantált foglalás az érkezés napján 18 óra után kerül lemondásra vagy a vendég nem érkezik meg, úgy a szálloda 1 éjszaka szobaköltséget kötbérként kiszámláz.


Szállodai szolgáltatások Hotel Ibis*** Győr - Akciós Ibis Hotel Győr centrumában


Csoportos foglalás Hotel Ibis*** Győr - Akciós Ibis Hotel Győr centrumában


Közvetlen szobafoglalás


Rendeljen azonnali online visszaigazolással.