Hotel Révész*** Győr - Akciós hotel Győrben ***

Győr

Közvetlen szobafoglalás

9026 Győr, Hédervári utca 22.

Szobafoglalás Tel: 00-36-1-2279614

hotel e-mail


Győri szállodák közül a Révész szálloda elegáns és romantikus berendezése

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy a szállodát Jelenleg NEM forgalmazzuk. Megértésüket köszönjük. Ajánlott szálloda Hotel Ibis Győr - Révész Hotel *** Győr

Győr közlekedési utak csomópontjában épült, közel félúton helyezkedik el Bécs és Budapest között, így minden irányból és több közlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető.

A három folyó - a Mosoni-Duna, a Rába és Rábca - találkozásánál elterülő Győr Magyarország Nyugat-Dunántúli régiójának nagy történelmi hagyományokkal, sok látnivalóval rendelkező városa. Győr 20 km-es körzetében található a sok természeti értéket magában foglaló Szigetköz csakúgy, mint a világörökség egyik hazai gyöngyszeme, a Pannonhalmi Apátság. A Győr termálvíz kincsére épült új élményfürdő a hozzá kapcsolódó vízi sportokat kínáló létesítményekkel télen - nyáron várja a vendégeket.

A Révész Hotel*** Győr második legnagyobb szállodája, a város kertvárosi részén, a régi víztorony szomszédságában, kellemes és nyugodt környezetben várja pihenésre és kulturált kikapcsolódásra vágyó vendégeit.

A háromcsillagos Hotel Révész az egyetem közvetlen közelében, a Termál- és Élményfürdőtől gyalogosan 10 percre található.

A Révész hotelt a Dudits család építette. Az épület előtt halad a Szigetközi kerékpárút, melyről a betérő kerékpáros vendégeket is szívesen látjuk, részükre térítésmentesen zárt kerékpártárolót és szálláskedvezményt biztosítunk.

A Révész Hotel 65 szobával rendelkezik, az össz-férőhely-kapacitás 151 fő.

A Révész szálloda szobái egyedi arculatú, kényelmes egy-, két- és háromágyas szobák, melyek egy része pótágyazható. Családok részére négyágyas szobákat, valamint kétszintes, tágas és világos apartmanokat kínál a szálloda. Minden szobához külön WC és zuhanyzó, valamint színes TV tartozik.

A Révész étterem házias ételeivel, magyaros ízeivel, bő és különleges ételválasztékával várja a gasztronómia kedvelőit. Nyáron a nyitott teraszokon és a speciális grillteraszon a frissítő mellé kínáljuk fel különleges vad-és halétel specialitásainkat, kívánság szerint a vegetáriánus konyha kínálatából is. Az étterem férőhely-kapacitása 250 fő.

Az étteremben több, kisebb befogadóképességű különhelyiség, egy 100 fős pincehelyiség, egy 25 fős és egy 120 fős konferenciaterem áll rendelkezésre a különböző családi és szakmai rendezvényekre.

Képek, fotók


A fotókra kattintva, nagyobb méretben is megtekintheti a képeket!

Győri szálloda - A hotel Révész Győr külső részén, győri szállodák Hotel Révész - háromcsillagos szálloda Győrben, félúton Bécs és Budapest között Révész hotel elegáns előtere - Győri szállodák közül családias szálloda a Révész Étterem Győrben - győri szállodák közül a hotel Révész nagy étterme Győrben Olcsó és szép szállodai szoba Győrben a Révész hotelben Hotel Revész Győr - elegáns étterem vad- és halspecialitásokkal Győri szállodák - Győri hotelek és szállodák közül a Révész nagy belső térrel rendelkezik Hotel Revesz Gyor - olcsó szálloda Györben, Budapest és Bécs között félúton

Szobaárak

Az árak szobánként, éjszakánként értendők, tartalmazzák a szállást és az Áfát.
Ifa: 1,50 Eur/fő/éj
Reggeli: 6 Eur/fő/alkalom
Pótágy: 10 Eur/éj
Félpanzió: 15 Eur/fő
Teljes panzió: 24 Eur/főSzállodai szolgáltatások Hotel Révész*** Győr - Akciós hotel Győrben


Csoportos foglalás Hotel Révész*** Győr - Akciós hotel Győrben


Közvetlen szobafoglalás


Rendeljen azonnali online visszaigazolással.