Hotel Rába City Center*** Győr - Akciós Rába Hotel Győr centrumában ***

Győr

Közvetlen szobafoglalás

9021 Győr, Árpád út 34. 

Szobafoglalás Tel: 00-36-1-2279614

hotel e-mail


Danubius Hotel Rába City Center Győr - 3 csillagos szálloda Győrben - Győri Szállodák

Hotel Rába City Center Győr *** Rába Hotel Győr centumában

Győr, a négy folyó városa - Duna, Rába, Marcal és Rábca - megyeszékhely és a Kisalföld központja is egyben. Római neve Arrabona volt. A Honfoglalás előtt és után a város különböző nemzetek és uralkodók hatalma alá tartozott. A 13. századi vár erődítménye az ország törökök elleni védelmi céljából épült. A gazdasági, kereskedelmi és ipari fejlődés a 18. században indult meg. Ma Győr mind kulturális, oktatási központként, mind pedig püspöki székhelyként ismert.

A háromcsillagos Hotel Rába City Center Győr történelmi belvárosában, a sétálóutca elején, a Bécs-Budapest főútvonal közelében található.

A Hotel Rába City Center standard szobái fürdőszobával, műholdas színes televízióval, minibárral, rádióval, telefonnal, hajszárítóval rendelkeznek. Háziállat bevihető.

A Rába szálloda executive oldalában található két, illetve háromszobás légkondicionált apartmanok, tágas fürdőszobával és külön dolgozószobával rendelkeznek. Kiválóan alkalmasak hosszabb tartózkodásra és zavartalan pihenésre.

A múlt századi hangulatú Royal Belga Étterem és Söröző 25 különböző belga sörkülönlegességgel és széles ételválasztékkal várja a vendégeket győri Rába szállodában. A 120 férőhelyes étterem ideális helyszín vállalati rendezvények, esküvők, gálavacsorák lebonyolítására.

A Hotel Rába City Center Győr központi fekvésével, jól felszerelt rendezvénytermeivel, konferenciák megrendezésére is alkalmas éttermével, valamint a vonzáskörzetében található különtermekkel kiegészülve ideális helyszínt teremt konferenciák, tréningek, vagy akár családi rendezvények lebonyolításához. A Belga Étterem és Söröző vállalati rendezvényeknek, esküvőknek és egyéb ünnepi eseményeknek is otthont ad.

A Rába City Center szálloda konferenciatermeiben, a lobbyban, az étteremben és más közösségi helyiségekben szélessávú, nagysebességű vezeték nélküli (WiFi) internethozzáférés igényelhető.

Hotel Rába City Center apartman - győri szállodák közül a Rába hotel a sétáló utca elején a belvárosban van, Hotel Rába apartman Győrben

Apartman a győri Rába City Center szállodában

Képek, fotók


A fotókra kattintva, nagyobb méretben is megtekintheti a képeket!

Konferenciaterem és rendezvényterem Győr belvárosában Szálloda az élményfürdőnél Győrben - Hotel Rába City Center Remdezvényterem és tárgyalóterem Győrben Hotel Rába City Center 3* Győr, étterem Győr centrumában Hotel Rába Győr*** - szép kétágyas szoba Győrben Szálloda Győr belvárosában a Hotel Rába City Center Hotel Rába*** fitnesscentrum Győr belvárosában Hotel Rába City Center Győr*** business corner Győrben Hotel Rába Győr 3* elegáns apartman a belvárosban

Szobaárak

A szobaárak tartalmazzák a szállást büféreggelivel, a WiFi internetet a szálloda teljes területén, a szauna és fitnesz terem használatát és az ÁFA-t.

IFA: 450,- Ft/fő/éj külön fizetendő 18 éves kortól
Főétkezés: 3300,- Ft/fő/alkalom
Háziállat: grátisz

Gyerekkedvezmények (szülők szobájában gyerekágyon):
6 év alatt grátisz,
6-12 év között szállás ingyenes, reggeli 1.050,- Ft/fő/alkalom, főétkezés: 1.650,- Ft/fő/alkalom.

SzéP kártya elfogadóhely.


A szobafoglalás díjmentesen lemondható 48 órával az érkezés előtt, azt követően ill. a vendég meg nem jelenése esetén az első éjszaka díjának 100%-a fizetendő.  


Hotel Rába Győr - hotel apartmanok


Szállodai szolgáltatások Hotel Rába City Center*** Győr - Akciós Rába Hotel Győr centrumában


Csoportos foglalás Hotel Rába City Center*** Győr - Akciós Rába Hotel Győr centrumában


Közvetlen szobafoglalás


Rendeljen azonnali online visszaigazolással.